De vakantie van je dromen

Het is een heldere dag en het uizicht op de Middellandse Zee is nog beter dan het gisteren was. Iemand duikt het frisse zoutwaterzwembad in. Achter je wiegen de pijnbomen in de warme zeebries. De zon warmt je huid. Je glimlacht naar het leven.

Momenten zoals deze zijn de reden waarom we zelf elk jaar naar de Costa Brava reizen.

Al sinds 2006 vinden we hier alles wat een vakantie moet hebben: rust en genieten van lekker eten. Maar ook: sportieve activiteiten, cultuur, natuurparken vol ontdekkingen en het levendige temperament van Platja d’Aro.

Als je ergens 'la buena vida' kunt ervaren dan is het wel hier.

Mijn verblijf boeken

Wij zijn Evelien en Tommy, de trotse ouders van Jack en Vince. Net als ons zijn de jongens verliefd op de Spaanse zon (maar daar zit het zwembad ongetwijfeld voor iets tussen).

Genieten van vakantie is belangrijk voor ons, omdat we tijdens het dagelijkse leven hard werken. We verhuren feestmateriaal met Levi Party Rental, runnen een privéwellness met BRONN en nu ook deze unieke vakantiewoning in Spanje. De historische kapel hebben we eigenhandig in 2020 een grondige verbouwing gegeven.

Beleving staat centraal in alles wat we ondernemen.

Dus stel je voor:

We heten je welkom in onze vakantievilla. Je kinderen hollen naar het zwembad, dat helemaal voor hen alleen is. Je ziet voor het eerst dat fantastische uitzicht op de hele streek.

Het is het begin van een onvergetelijke vakantie.

De website maakt gebruik van cookies. accepteer